יענוח mri אחר ניתוח למינקטומיה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

13/07/2014 | 12:45 | מאת: אבי

לאחר למינוקטומיה בגב תחתון,רטרוליסטיס של d11 בלט דיסקאלי דיפוזי ב-l2-3 שמערב את השורש הנוירולי של l2 טרוליסטיזיס של l3 בלט דיסקאלי לצד שמאל ב- l4-5 מערב את השורש הנוירולי של l3 ,פרוטוזיה דיסקלית אחורית ימנית ב-l4-5 לוחצת על השורש הימני של l5 על השק הדורלי, קיימת רקמת גרעון ב-l3-4 שעוטפת את את השק הדורלי משני צידיו ומגיעה עד לשורשים הנוירלים של l4 מבקש לדעת "בעברית" מה מצבי ומה עלי לעשות כי יש לי כאבי תופת,הניתוח היה לפני חצי שנה, תודה

מתנצל, אבל אין שום דרך לענות על שאלה כל כך ספציפית בהתכתבות. חייבים לבדוק אותך ולהסתכל על בדיקת ה MRI לפני שניתן לתת לך תשובה טובה לשאלה הכל כך פשוטה :) - "מה מצבי ומה עלי לעשות?". תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב