עצם הזנב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

09/07/2014 | 13:42 | מאת: יעל

עברתי ת.ד לפני 4 חדשים. נמצא כי עצם הזנב בסטייה לשלמאל, ורק לפני חודש לאחר מיפוי וסיטי- גילו 2 שברים סטטים באגן שמאל. אני סובלת מאוד מכאבים בעצם הזנב, בגב תחתון ובמיקום השברים. הייתי עד עכשיו אצל מומחה ירך לאגן אך ברצוני לבדוק את עצם הזנב וגב תחתון כי ממש סובלת מכאב. אני מטופלת פיזיותרפיה פעם בשבועיים. למי עליי לפנות? למומחה עמוד שדרה? והאם לדעתך יש צורך בפנייה?

המומחה הרלבנטי לבעיות עצם הזנב הוא אכן מומחה עמוד שדרה. האופציות הטיפוליות אינן מרובות ומורכבות בד"כ מ: ישיבה על כרית מיוחדת פיזיותרפיה מרפאת כאב - לביצוע הזרקה מקומית תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב