ניתוח גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/07/2014 | 05:28 | מאת: ותד מוחמד

שלום אנוכי מוחמד ותד סובל שנים רבות מכאבי גב תחתון כה חזקים לאורך שנים רבות, הכאב תקופות תופס אותי חזק ותקופות פחות. לענייין, להלן תוצאת בדיקת MRI בגובה L2 - L3 ; אנולוס שטוח, היפרטרופיה מינורית של ליגמנטה פלבה עם היצרות משנית של התעלה. בגובה L3-L4; כנל. בגובה L4-L5 ; בלט דיסקלי אחורי רחב עם לחץ על השק התקאלי ועל השורשים בתעלה. מאחור היפרטרופיה ניכרת של ליגמנטה פלבה עם הצרות ניכרת של התעלה. שאלתי: מה זה אומר הדברים לעיל? האם הפיתרון הוא ניתוח? יש כמה סוגים או אופציות? ומה בקשר להליך ההחלמה וסיכויי הצלחה? אודה לטיפולך ולהתיחסותך ותד מוחמד

בקצרה - את סובל מכאב על רקע היצרות תעלת השדרה המותנית. לרוב זה בסוף מסתיים בניתוח על מנת לחזור לתפקוד טוב. ללא ניתוח - ניתן לנסות להעזר במשככי כאב/פיזיותרפיה/מרפאת כאב. לייעוץ יותר ספציפםי ומקיף - ממליץ שתבוא לבדיקה תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב