כאבים בגב ובעצם הזנב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

12/06/2014 | 18:28 | מאת: קובי

זה התחיל באזור עצם הזנב ומרגיש התפשטות לכיוון הגב. זה נמשך כבר כעשרה ימים. זה משפיע גם על ישיבה וגם על הליכה. עברתי צילום ורציתי לדעת מה דעתך לגבי הממצאים שהם: חוליה טורקולומבלית בעלת צלעות בטניות. הצרות במרווח בסגמנט L5-S1. רטרואוליסטזיס מינימלית של L5. אשמח לקבל עזרה בהבחנת הממצאים תודה!

נשמע שהבעיה אינה בעצם הזנב אלא בדיסק התחתון ביותר בעמוד השדרה -L5-S1 . לא נשמע כמו בעיה מסוכנת- אולם אם הכאב נמשך יותר ממספר שבועות - ממליץ לפנות לאורטופד/מומחה עמוד שדרה לבירור מעמיק יותר מצילום רגיל. דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב