קרע ברצועה ATFL בקרסול ואי יציבות

דיון מתוך פורום  כאבי גב

31/05/2014 | 12:40 | מאת: מרק

שלום רב, לפני כשנתיים נפצעתי בקרסול,קרע ברצועת ATFL, במשך הזמן ביצעתי צילומים,פיזיאוטרפיה וכד'.לאחר כמעט שנתיים עברתי ניתוח באורטרוסקופיה לשחזור רצועות בקרסול. עברו כמעט 3 חודשים,עדין מרגיש אי יציבות,כאבים בקרסול וברך ברגל השניה וגם כאבי גב. האם יכול להיות שהשפעת אי יציבות,צליעה ברגל המנותחת משפיעים על רגל השניה וגב תחתון? מה עליי לעשות?

יכול להיות שזה משפיע על הרגל השניה והגב. עדיין - מקור הבעיה ברגל המנותחת. ממליץ שתתיעץ עם מומחה כף הרגל שניתח אותך. מבחינת הגב- בד"כ שחיה או פיזיותרפיה יועילו מאד .

מנהל פורום כאבי גב