כאבים שנתיים אחרי שאיבת דיסק.

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/03/2014 | 00:31 | מאת: גילגולה

בעלי בשנתיים לאחר הליך שאיבת דיסק.לפני כשבוע החלו כאבים עזים בהתחלה בגב תחתון ועכשיו רגל ימין.זריקת קורטיזון לא עזרה.ולא משכחי כאבים אחרים.האם במרפאת כאב יכולים לעזור לו ואיך מקבלים הפניה למרפאה שכזאת.תודה

שלום לפני שפונים למרפאת כאב צריך להבין מה מקור הכאב - פריצה חוזרת ? דיסק אחר ? סיבה אחרת לגמרי ? לכן לא הייתי ממהר למרפאת כאב לפני בדיקת MRI עדכנית ובדיקה של מומחה עמוד שדרה או אורטופד. שירגיש טוב מר גילגולה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב