תחושת זרמים בגב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

11/03/2014 | 17:05 | מאת: יואב

שלום דוקטור. שאלתי את השאלה הזו ב-3.3.14, אבל נראה לי שבטעות דילגת עלי כשענית לכולם... אז אני מעלה את השאלה שוב: בשבועיים האחרונים יש לי מיחושים בגב, בצד שמאל, בחלק היותר עליון שלו. לא מדובר בכאבים, אלא במעין זרמים או תחושת נימול. חשבתי שזה יעבור, אך לא עבר. יצוין שלאחרונה חזרתי לעבוד בעבודה בה אני יושב על כסא עם גב כפוף מעט קדימה. מעולם לא היו לי בעיות בגב. כיום אני מתקרב לגיל 40.

שלום נשמע כמו בעיית עמוד שדרה. מקור הבעיה יכול להיות בעמוד השדרה הצווארי או הגבי - תלוי בממצאים בבדיקה גופנית. בהתאם - יש צורך כנראה בהדמיה של עמוד השדרה הצווארי או הגבי. בקצרה - הייתי מתחיל את הבירור אצל אורטופד או מומחה עמוד שדרה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב