שברים בגב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

23/02/2014 | 05:02 | מאת: בר

אני בת 19 עברתי תאונת דרכים ונפצעתי -יש לי שבר בt12 ריסוק שתי חוליות ותזוזה של l 1 כאשר 25 אחוז בתעלה . הייתי אמורה לקבע את החוליה אבל סרבתי לניתוח במשך שלושה חודשים הייתי עם סוג של חגורת גב . היום עברו שישה חודשים ועדיין אני סובלת מידי יום מכאבים חזקים . אני מרגישה שהטיפול בפיזיו והידרו מעצים לי את הכאב ,ובנוסף בחודש האחרון אני חשה שחוליה בערך t12 כואבת מאוד ובולטת כך שאיני יכולה להישען על כיסא ספסל או משהו שאינו מרופד וזו תחושה של מעין אבן בגב שגם בשכיבה מורגש הכאב . אתה יכול לומר לי מה החומרה של מה שעברתי והאם כאבים אלו ילווי אותי כל החיים ? והאם הפיזיו מעוררת כאב לטובה או שזו יכולה להיות פגיעה ?

שלום שאלות טובות. לפי התיאור - גם אני הייתי כנראה ממליץ לך לעבור ניתוח. 3 חודשים אחרי זה עדיין לא מאוחר מדי להבין שבחרת באופציה הטיפולית הפחות טובה. לצערי מבלי לבדוק אותך ולראות את בדיקות ההדמיה - לא אוכל לחוות דעה מקצועית רצינית. את מוזמנת לבוא לבדיקה ואשמח לייעץ לך. תרגישי טוב דר' קינן

27/02/2014 | 00:29 | מאת: בר

תודה רבה דר' קינן , אני מטופלת כעת אצל דר ניסים אוחנה אך חוות הדעת שלך מאוד מענינת אותי , איך אפשר לצור קשר ?

מנהל פורום כאבי גב