גב תחתון ונפיחות

דיון מתוך פורום  כאבי גב

13/02/2014 | 07:44 | מאת: ליגל

לפני כשבוע הבחנתי בנפיחות בגב התחתון בין הגומות בגב במשך יום שלם התפתלתי מכאבים ופניתי לרופא המשפחה שלי שטענה כי נתפס לי השריר והנפיחות נובעת מכך... הביאה לי איבופן שמאוד עזר אבל עדיין יש נפיחות... יש לציין שבחודש האחרון אני יושבת רוב היום בעבודה ולא ממש בפעולה אבל הנפיחות הזאת מאוד מלחיצה אותי... האם היא נובעת משריר תפוס? אולי יתכן שזה שומן שהצטבר או משהו חמור יותר? מה דעתך?

לא נשמע מדאיג - אולם אם גם יש כאב גב - ממליץ שתפני לאורטופד לבדיקה תרגישי טוב

13/02/2014 | 17:57 | מאת: ליגל

השאלה נובעת בעיקר מחוסר נוחות והבנה מהנפיחות הזו שמציקה לי בעין ממה זה יכול לנבוע?!

מנהל פורום כאבי גב