כאב ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/05/2011 | 12:17 | מאת: גאולה

שלום, אמא שלי סובלת מכאבים ברגל ימין הכאב מתמקד בעיקר מתחת לברך, בחלק האחורי של השוק ובחלק החיצוני של כף הרגל, לעיתים כאבים גם בירך. הכאב נמשך מזה 5 חודשים. נעשה צילום- ללא ממצאים, מיפוי עצמות תקין. ביום שישי נעשה MRI עמוד שדרה מותני, התשובות צפויות בתוך שבועיים. בימים האחרונים הכאב בלתי נסבל ולא מגיב לאתופן. האם יש לחכות לפענוח לפני בדיקה אצל אורתופד, מה אפשר לעשות בינתיים ?

נשמע באמת כי מקור הכאב בעמוד השדרה. רוב מומחי עמוד שדרה לא זקוקים לפענוח לגבי אורטופדים שאינם מומחים בעמוד שדרה-לא בטוח ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב