מה ההשלכות של זיקות קורטיזון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/12/2013 | 08:42 | מאת: ירון

שלום רב, לאחר 12 שנה של כאבי גב בשכמה הימנית בעיקר בשרירים וניסון של הרבה מאוד שיטות טיפול ביניהם רולפינג, אלכסנדר פיזיותרפיה פילאטיס ועוד אני שוקל לקבל זריקות קורטיזון רציתי לדעת מהן ההשפעות של זריקות כאלו? אלו תופעות לוואי ישנם? האם זה נחשב לטיפול מיוחד שעוד אתבקש לציין אותו בטפסים שונים בחיי כמו בקניית ביטוח רפואי או ביטוח חיים לדוגמא בברכה

שאלות טובות. ממליץ שתפנה אותן לנותני הזריקות - מומחי כאב בד"כ. תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב