כאבים בצוואר לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

04/12/2013 | 19:55 | מאת: ירדן

שלום דוקטור אני חיילת בשירות חובה בצה"ל , לפני שבועיים עברתי תאונת דרכים . נפתחו כריות אוויר . אני הייתי ללא חגורה בטיחות. נפגעתי בצוואר כתף צד שמאל ורגלים. מאז התאונה ועד היום אני סובלת מצוואר תפוס וכאבים בכתף שמאל קשים. לצערי בצבא לא נותנים לי מענה לכאבים , בשבוע הבא אני צריכה להתחיל לעשות שמירות ( נשק , ווסת ) מפחדת שזה יגרום ליותר נזק ממה שיש עכשו. לפי רופא צבאי לא יהיה שום נזק אם אני יעשה שמירות. אשמח לתשובה תודה רבה!

חסרים לי יותר מדי נתונים מכדי שאוכל לענות - כמו הממצאים בבדיקה גופנית/בדיקות הדמיה שעשית ( אם בכלל ) וכו' מציע שתגשי לאורטופד כללי לבדיקה תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב