בעיות בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

02/12/2013 | 18:23 | מאת: דוד כהן

להלן תוצאות c.t מלפני 3 שנים. "היצרות של התעלה L4-5 עם מעט שינויים ניווניים במקומות נוספים מעל ומתחת ל L4-5." למותר לציין הסבל והכאבים היום יומיים בפרט בשעות הבוקר עם ההשכמה .הגב התחתון תפוס ועד שהוא משתחרר עובר הרבה זמן. מבקש לדעת אם יש תרופות לריפוי ? וכן תרופות להרגעת הכאבים. בחודש האחרון הלכתי לשחות פעמיים בשבוע ונדמה לי שאחרי ימים מספר גברו הכאבים היתכן?

שאלה ספציפית מדי, מעט מדי נתונים, ובדיקה מלפני יותר מדי זמן. אלו רק חלק מהסיבות בעטיין לא אוכל לענות לך בצורה רצינית. אם אתה סובל זמן ממושך - ממליץ שתבוא לבדיקה במרפאה תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב