חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

29/11/2013 | 15:55 | מאת: חיילת

אני חיילת ואין לי לאן לפנות. יש לי כאבי עזים בגב שמונעים ממני כל פעולה אפשרית ובינהן גם לישון שעה רצופה בלי להתהפך ולהתפתל מכאבים. יש לי כאבים ממש חזקים גם כשאני רק מלטפת את האזור (הגב התחתון והאמצע איפה שהקימורים משתנים בs של העקמת). אני לא יודעת אם זה קשור אבל התחילו לי הכאבים ממש מינימליים לפני חודשיים כשהרמתי שק שהיה 10-15 קילו (אני שוקלת 45 קילו)ובהתחלה לא הפריעו בצורה משמעותית עד לפני 3 ימים שמשהו השתנה בצורה נוראית.יש לי הפנייה לאורתופד אבל אין לי דרך לקבל טיפול רפואי בחודשיים הקרובים ואני באמת לא יודעת מה לעשות. זה יעבור? זה מצדיק מיון?(גם אם זה בעיקר בשביל לזרז תהליכים צבאיים)

בקצרה - תפני למיון. לא נשמע שמצבך סובל דיחוי של חודשיים תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב