תחושה של חוליה "מחליקה"

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/11/2013 | 17:39 | מאת: שרון

שלום, בשנה וחצי האחרונות אני סובלת מכאבי גב תחתון בעיקר במפרק הסאקרואילייק. לאחרונה בחודשיים האחרונים הכאב הוחמר והחל להתמקד באזור הלומברי תחתון, כאשר אני מתעוררת בבוקר יש כאב יחסית חזק( אני ישנה על הבטן) כאשר אני שוכבת על הגב על משטח קשה יש תחושה כאילו חוליה חוזרת למקומה בליווי של קליק חזק. הכאב נסבל ואני חיה איתו משתדלת לבצע חיזוק מותני. האם יכול להיות שמדובר בספונדילוליסטזיז? ואם כן האם יש צורך בבירור או להישאר עם הנסיון לפתור את הנ"ל באמצעות טיפול שמרני? תודה רבה ושבת שלום

שלום כאב גב של שנה וחצי מצריך בירור. ייתכן ומדובר בספונדילוליסטזיס וייתכן ומדובר במחלת דיסק ניוונית , או בשילוב של שניהם. בכל מקרה - רצוי להגיע בשלב זה לבדיקה ולבצע בדיקת הדמיה מתאימה . בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב