כאבי גב תחתון רק אחרי שכיבה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

09/11/2013 | 09:17 | מאת: אנה

שלום רב! בחצי השנה האחרונה כל פעם שאני שוכבת לישון אני קמה עם כאבי גב תחתון שנמשכים כשעתיים עד שהכאב פוחת. אותה חוויה התרחשה גם לאחר שינה על מיטות אחרות בבתי מלון, כך שהבעיה היא כנראה לא המזרון שלי. גם שכיבה על ספה גורמת לי מיד לכאב גב תחתון. לעומת זאת, כשאני ישנה בישיבה על כורסת טלוויזיה אני לא חווה שום כאב גב תחתון. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות בענין?

שלום לצערי קשה לענות על שאלתך מבלי לבדוק אותך האפשרויות נעות בין עומס יתר על השרירים ועד בעיות של דיסק והיצרות של תעלת השדרה.

20/11/2013 | 18:19 | מאת: אנה

מנהל פורום כאבי גב