כאבי גב - סטודנט

דיון מתוך פורום  כאבי גב

08/11/2013 | 20:57 | מאת: איתי B

שלום רב, אני סטודנט שנה א' וסובל בשבוע האחרון מכאבים בגב התחתון. אני מניח שזה שילוב של ישיבה לא נכונה בזמן למידה והעובדה שלפני כמה ימים ישבתי ליד המזגן אז זה עשוי להיות קשור. מה עליי לעשות? - להמתין עד שיעבור? - לבקר רופא? (אם כן, איזה?) - אולי לגשת ישירות לאיזושהי פיזותרפיה ולפסוח על ביקור אצל רופא? תודה לעוזרים!

לא נשמע מדאיג תתחיל בחימום מקומי/תרגילי מתיחה/הפסקות תכופות במהלך יום לימודים ע"מ לקטוע את רצף הישיבה הממושך במידה וממשיק להטריד - תפנה לאורטופד תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב