'סקורפיו' בגב. עזרה בבקשה.

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/10/2013 | 18:54 | מאת: אוראל

שלום, אתמול הלכתי לגלוש והיה מצב שהגיע איזה גל גבוה יחסית וגרם לרגליים שלי להתקפל אחורה לכיוון העורף. ככה שכל הגוף של התקפל לכיוון הלא נכון.. ( נכון לכופף את הגב קדימה? פשוט אחורה.. ) באותו רגע הרגשתי כאב כהה באיזור הגב ומיד יצאתי מהמים ניסיתי לשכב אבל עדין דיי כואב. גם היום עם הקימה הרגשתי כאבים ואני ממשיך להרגיש כאבים בכל תזוזה בגב. אני מרגיש את הכאב בעיקר בעמוד השדרה כזה. אשמח לעזרה.

אשמח לעזור - תצטרך לבוא לבדיקה וכנראה גם לבצע בשלב ראשון צילום . המנגנון שתיארת יכול בקלות לגרום גם לשבר. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב