כאב גב מזה שנה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

17/10/2013 | 14:31 | מאת: רפי

תודה על תשובתך מ 17/10/13 04:35 לגביה קראתי באינטרנט על פגיעה בשריר STRAIN או רצועה SPRAIN ולגבי שניהם כתוב שזמן ההחלמה לכל היותר 6 חודשים. מכיוון שאני עם זה כבר חצי שנה האם האופציה היחידה היא SACROILIAC JOINT ? ניסיתי לנוח ולבצע פיזיותרפיה למשך תקופה אבל אני עדין מרגיש כאב. ניסיתי שחייה אבל הכאב מתחזק לאחר מעשה (זה תמיד המקרה, הכאב מופיע אחרי פעילות, לא תוך כדי) האם כדאי להמנע משחייה\ספורט בכלל? כבר שנה עברה ואני אובד עצות...

רפי שלום בכנות שאני מבין את הרצון לפתור בעיות בצורה מקוונת, אבל אין הרבה שאוכל לעשות מעבר להסביר לך את הסיבות התאורטיות לכאב- כפי שכבר עשיתי בתשובתי הקודמת. בשלב זה - אין תחליף לבדיקה גופנית וצפיה בדיסקים של הבדיקות שביצעת ( לעיתים לא מאד נדירות - הפענוחים אינם מדויקים..). לשיקולך אם הכאב מצדיק את הטרחה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב