כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

16/10/2013 | 02:54 | מאת: יונתן

יש לי כמה חודשי כאבים / מדגדג בצוואר . בבדיקה MRI הכל תקין ושמור. בבדיקה הרופא רשם : החזרים תקינים , תחושה תקינה וכוח שמור . יש מוגבלות קשה ביכולת הכיפות - רושם של קיבוע שריר מקסימלי  יש נוקשות שרירית בעורף שמונעת יכולת כיפוף. יתכן ומדובר בדיסטוניה . מה המשמעות של : רושם של קיבוע שריר מקסימלי ? / יש נוקשות שרירית בעורף שמונעת יכולת כיפוף תודה.

לאור ממצאי ה MRI וסיכום הבדיקה נשמע שמדובר בבעיה שרירית ולא בעיה עמוקה יותר תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב