לרופא היקר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/10/2013 | 13:15 | מאת: שושי

שלום אני בת 42 נפלתי מהכיסא ושברתי את עצם הזנב יש לי כאבים חזקים אני לא יכולה לשבת ולהתכופף זה כבר חודש ימים יש לי 5 ילדים יש לי חופשת מחלה כמה זמן השבר מתאחה אשמח אם תענה במהירות האפשרית

שלום שבר בעצם הזנב כואב בממוצע כ 3 חודשים . הטיפול היעיל ביותר הינו ישיבה על גלגל ים ( לילדים ) במשך תקופת ההחלמה ושימוש במשככי כאב לפי הצורך. גם אם השבר עובר איחוי וגם אם לא-לרוב הכאב פוסק כעבור כ 3 חודשים. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב