שאלה לפני ניתוח גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

14/10/2013 | 09:57 | מאת: אודי

שלום, אני סובל מפריצת דיסק ומכאבי גב חזקים, לכן הרופא שלי המליץ לי לעבור ניתוח. שמעתי שניתוחי גב לא מומלצים כי הכאב יחזור אחרי תקופה מסוימת (ברוב המקרים). יש לי חבר שנמנע מניתוח לפריצת דיסק ע"י שימוש במיטת היפוך. מעולם לא שמעתי על השיטה הזו וגם הרופא שלי לא מכיר. האם מומלץ לנסות כדי שלא יהיה צורך בניתוח? תודה ויום טוב, אודי

לצערי לא אוכל לתת לך תשובה רצינית מכיוון שהכללות כמו ניתוחי גב הם לא מומלצים הן קצת מגוכחות. זה תלוי בסיבה לניתוח/סוג הניתוח/מי מנתח וכו'. יחד עם זאת-דבר אחד כן ברור - אין 100% הצלחה בשום פרוצדורה שאנו מבצעים. טיפולים כמו מיטת היפוך אינם מסוכנים ואתה יכול לנסותם, אולם השפעתם זמנית ( אם בכלל ). אם אתה ספציפית באמת זקוק לניתוח או לא - באמת שלא אוכל להגיד לך מבלי לבדוק אותך /לראות את ה MRI שבוודאי ביצעת, ולהבין מה הבעיה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב