מהמעבדה אל הטיפול באוטיזם הגשר להצלחה

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

23/08/2012 | 08:25 | מאת: עדי

יו"ר הכנס: דר' לידיה גביס, מנהלת מרכז קש"ת ומכון התפתחותה ילד ע"ש וינברג בתכנית : קונצרט מוסיקלי של חניכי "כפר שמעון" לנערים עם אוטיזם ולקות תקשורת נרחבת הצגה – "אני וליאור בדרך אל האור" מופע של זוג הורים לנער עם אוטיזם הרצאות מקצועיות של טובי המרצים מהארץ ומחו"ל תכנית יום לקהל הרחב 9.9.2012 תיאוריות חדשות באוטיזם ואמצעי התערבות וטיפול קליניים: תיאוריות תקווה והתמודדות, אוטיזם במבוגרים והורות, תרופות לADHD , טיפולים משלימים באוטיזם וטיפול באמצעות רובוט מרצים: Dr. Max Wiznitzer from Children’s Hospital, Cleveland, OH, USA and Dr. Ben Robins from Hertfordshire USA פרופ' מלכה מרגלית ממרכז אקדמי פרס ברחובות, דר' טמיר אפשטיין ודר' אריה אשכנזי מתל השומר וגב' רוויטל גנץ מנהלת "ניצן בייבי" תוצאות התערבות וטיפול וכלים יישומיים: תכנית קש"ת, מודל מטא-קוגמיטיבי לשיפור פעילות והשתתפות, בטיחות בדרכיום ובחיים, סימנים מוקדמים, פרופיל סנסורי ושינה באוטיזם מרצים: פרופ' נעמי יוסמן מאוניב' חיפה, , דר' חנה אלונים מנהלת מרכז "מפנה" דר' שי מרקו, דר' אריאלה יוקל, גב' יהודית אברון, גב' מאיה לוקס, גב' שמעונה לב-און, גב' שרי קסל גרימלנד וגב' יעל שמעיה- ממרכז קש"ת תל השומר מר רונן גיל- אס"י, קהילת אנשי הספקטרום האוטיסטי בישראל תכנית יום מקצועי 10.9.2012 מהמעבדה ליישום: מחקרים ותרופות חדשות באוטיזם, גורמי סיכון מיילדותיים, התערבות באמצעות קספר הרובוט מרצים: Dr. Max Wiznitzer from Children’s Hospital, Cleveland, OH, USA, Dr. Ben Robins from Hertfordshire USA דר' דיצה צחור מנהלת המרכז לאוטיזם- אלו"ט, בי"ח אסף הרופא תסמונות נוירו-התפתחותיות – מה הן מלמדות אותנו על אוטיזם ? נוירוגנטיקה, תרופות חדשות בתסמונות הX השביר, רט ואנגלמן, תסמונת VCF ותרומת הגנטיקאי באבחון אוטיזם. מרצים: Prof. Isaac S. Kohane from Harvard Medical School and Children’s Hospital, Boston, USA דר' לידיה גביס, דר' ברוריה בן זאב ופרופ' דורון גוטהף ממרכז רפואי תל השמור, ודר' אניק רז רוטשילד מנהלת המכון לגנטיקה בבי"ח מאיר הבנת אוטיזם : הבנת שפה באוטיזם ותובנות נוספות לקראת DSM-5 דר' מקס ויזניצר מקליבלנד, דר' יעל הנקין ופרופ' ליאת קישון-רבין ממרכז רפואי תל השומר ומאוניב' תל אביב, דר' יוסי ארזואן, דר' דוד צוריאל מאוניברסיטת בר אילן

23/08/2012 | 08:27 | מאת: עדי

כנס חשוב של המכון להתפתחות הילד בנושא אוטיזם- מחקרים ומרצים מחו"ל..

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים