בעייה מורכבת

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

09/03/2012 | 08:56 | מאת: קטי

בן משפחה בגיל 60,קראתי כאן את המאפיינים של האספרגר,וכניראה שזה מתאים למצבו ב-20 שנה האחרונות,כי הוא לא אובחן ולא טופל.הבעייה הגדולה היא שלפני 4 שנים עבר פגיעת ראש פרונטלית ,מאז יש הפרעות קשות ועדיין לא מטופל. מה עושים?

10/03/2012 | 23:34 | מאת: ד"ר איריס שגב

קטי שלום, זוהי הפעם השלישית שאת כותבת בעניין ספציפי זה בפורום. עניתי בהרחבה בפעמים הקודמות, לכן אחזור הפעם על המלצתי לגשת לאבחון וטיפול רב-מקצועי, הכולל נוירולוג, פסיכולוג שיקומי ופסיכיאטר. בברכה, ד"ר איריס שגב.

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים