שירותי בריאות לילדים בספקטרום האוטיסטי

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

10/01/2012 | 17:44 | מאת: חוקר

דעתכם חשובה לנו !!! המכון להתפתחות הילד במרכז הרפואי שיבא בתל השומר, עורך ב- 2012 סקר מקיף בנושא : "שירותי בריאות לילדים עם הפרעות תקשורת". מטרת הסקר היא לבדוק את השירותים הבריאותיים והמימון שלהם במשפחות המתמודדות עם לקות התפתחותית. אם הנך הורה לילד בגיל 4-10 שנים עם אבחנה של לקות בספקטרום האוטיזם, אנו פונים אלייך לבקש את הסכמתך להשתתף בראיון טלפוני קצר, הכולל שאלות המתייחסות בעיקר לטיפולים שילדכם קיבל, לעלויות הכרוכות בטיפולים אלו ולשביעות רצונכם מהטיפולים ומהשירות שאתם מקבלים ממערכת הבריאות. המידע שייאסף בראיון יישאר חסוי לחלוטין, וישמש למטרות מחקר בלבד. בפרט, לא יועבר מידע לגורמים המטפלים בילדכם, לקופת החולים או לכל גורם אחר. היענותך לראיון תתרום להבנת הצרכים הבריאותיים של משפחות המתמודדות עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים. במידה ואתם מסכימים להשתתף, או מעוניינים לברר פרטים נוספים טרם החלטתכם, אנא שלחו שם + מספר טלפון לאודליה : [email protected]

17/01/2012 | 11:06 | מאת: אודליה

תודה לכל מי שפנה, ניצור קשר בימים הקרובים. נשמח לקבל פניות נוספות. אודליה

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים