רשימת מטפלים העוסקים בטיפול ריגשי לילדה בת 6 PDD

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

11/10/2011 | 17:57 | מאת: לאה

איפה ניתן למצוא רשימות מטפלים (פסיכולוגים קליניים) לילדה בת 6 המאובחנת PDD? עד עתה היא טופלה במסגרת גן תקשורת ואנו מחפשים שמות פסיכולוגים עם המלצות, איפה ניתן למצוא?

11/10/2011 | 23:25 | מאת: ד"ר איריס שגב

לאה שלום, לא ידוע לי על רשימה ספציפית כזו, אך את יכולה לנסות להתקשר לאלו"ט/בית לורן, אשר עובדים עם פסיכולוגים המנחים קבוצות וכד' ויוכלו אולי למסור שמות. בנוסף, נסי לכתוב בפורומים אחרים ברשת, בהם הורים משתפים מניסיונם האישי ויוכלו להמליץ לך על מטפלים. מטעמי אתיקה, לא אוכל לפרסם מעל דפי הפורום שמות של פסיכולוגים, אבל את מוזמנת ליצור עימי קשר באופן אישי (טלפונית) ואשמח להמליץ על פסיכולוג קליני מתאים, הקרוב למקום מגורייך. בברכה, ד"ר איריס שגב.

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים