טיפול בתא לחץ וניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

28/06/2021 | 07:59 | מאת: ענת

האם חייבים לבצע ניתוח כפתורים לפני תחילת הטיפול בתא לחץ? תודה

שלום ענת בתחילת הטיפול הלחץ בתוך התא עולה ויש צורך בהשוואת לחצים. בטיפול בבתי החולים , שם ישנם מספר רב של מטופלים יחד, מחייבים את הילד לעבור ניתוח כפתורים למרות שאין בעיה אורגנית באוזניים.במקומות בהם הטיפול אישי ומתבצע בלחץ מתון , ברוב הגדול של המקרים אין צורך בביצוע ניתוח כפתורים מניעתית לפני הטיפול. הילדים בעלי יכולת הסתגלות מצויינת ואנו משתמשים בטכניקות מיוחדות כדי לעזור לילד להשוות לחצים בצורה מספקת.

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים