מחפש רעיונות למסגרת טובה יותר עבור בחור בן 51

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

07/10/2019 | 14:45 | מאת: מוטי

הנמצא במסגרת לאנשים על הספקטרום בתפקוד גבוה עם בעיות נפשיות והתנהגותיות נלוות. הבחור טוען כי הוא רוצה לעבור למסגרת יותר פתוחה. והוא טוען בנוסף כי יש לו רעידות וירידה בשמיעה ובראייה כנראה עקב טיפול תרופתי. הבחור היה מאושפז כשנתיים בבי"ח אברבנאל (חצי שנה בסגורה ושנה וחצי בפתוחה). תודה רבה

08/10/2019 | 19:54 | מאת: מרכז שיא - יהודית קדם

שלום לך אני מציעה לערב את עובדת סוציאלית של המסגרת ולהציג בפניה את רצונותיו של הבחור . במידה ולא תקבל מענה שם אפשר לפנות לעובדת סוציאלית במחלקת הרווחה במקום מגוריו של הבחור ולהתלבט איתה בהצלחה

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים