זכויות בביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

29/10/2018 | 13:49 | מאת: תמרי

שלום וברכה, בת 34 , פסיכיאטר קליני מומחה בתחום מלווה אותי כבר 9 חודשים ונתן את האבחנה שלו שאני על הרצף, אחרי שנים של סבל וכאב אני רוצה לדעת האם ביטוח לאומי מכיר במבוגרים שאובחנו על הרצף??

29/10/2018 | 14:09 | מאת: יהודית קדם פרידמן MSW

עד לאחרונה ביטוח לאומי הכיר במבוגרים על הרצף . לאחרונה נתקלתי במקרים בהם המבוגר עובד ואז דחו אותו על הסף . כי המבחן בגיל הבוגר הוא יכולת ההשתכרות .

29/10/2018 | 14:11 | מאת: תמרי

תודה על המענה, גם במקרים בהם הפסיכיאטר רושם ומציין שהמבוגר לא יכול לעבוד לאורך זמן? ובטח לא משרה מלאה ?

09/11/2018 | 16:17 | מאת: יהודית קדם פרידמן MSW

במקרים של אי כושר השתכרות הרי ביטוח לאומי יזמין לוועדה ויקבע אחוזי נכות

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים