קריאת שפת גוף והבעות פנים

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

24/07/2018 | 07:16 | מאת: הסקרנית

שאלה נוספת - רשום במאגרי המידע שאוטיסטים לא מבינים הבעות פנים ותנוחות גוף, השאלה שלי למה הכוונה? הרי יש מלא ספרים בנושא "קריאת שפת גוף" המיועדים לאנשים "רגילים" (שאינם אוטיסטים). כלומר יש גם אנשים רגילים שלא יודעים לקרא שפת גוף אך כנראה אינם אוטיסטים? איפה נמצא הגבול? ומה הופך חלק מהאנשים שאינם יודעים לקרא שפת גוף לאוטיסטים וחלק לרגילים? והאם יכול להיות אוטיסט שמבין הבעות פנים באופן חלקי - למשל מבין שפרצוף עם חיוך מביע שמחה, ופרצוף כעוס מביע כעס. אך בכל זאת הוא לא מבין דברים אחרים בנושא?

11/08/2018 | 14:05 | מאת: לדרפיין

בשל הקשיים בהם נתקל בני אבקש עזרה במציאת משלב/ת לבני בן ה 16 העולה לכתה יא בכתה רגילה בפ"ת בימים א-ג מסביבות 8:10 עד 16 בשנת הלימודים הקרובה תנתן הדרכה צמודה כל השנה אבקש לשלוח קורות חיים טל 0545502318 מייל [email protected]

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים