נער בן 17 וחצי פי די די בתפקוד גבוה

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

19/06/2018 | 07:49 | מאת: רות

בני בן 17.5 סיים את לימודיו בתיכון בהצטיינות מאובחן כ פי די די בתפיקוד גבוה. סובל מבדידות חברתית..היכן אפשר למצוא קבוצות נוער שיוכל להשתלב עימם באיזור ראשון לציון?

19/06/2018 | 08:46 | מאת: יהודית קדם פרידמן MSW

הי רות ההתעניינות שלך בתחום זה היא מבורכת שכן לעתים הקשיים בתחום החברתי משליכים בהמשך על שאר תחומי החיים כמו תעסוקה לימודים וכ'.. ניתן לבדוק בעמותת אפי ובמחלקת הרווחה בראשון לציון עם עו"ס מתמחה בתחום האוטיזם . אני כאן לכל שאלה נוספת

05/04/2019 | 15:40 | מאת: סיגל

לבן שלי לקות בקריאת המפה החברתית, ומאוד לבד. היכן יוכל להכיר חברים?

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים