ללמוד מיומנויות חברתיות פרקטיות ?

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

09/05/2018 | 10:36 | מאת: רון

אתם מכירים ספר שעוזר פרקטית ללמוד מיומנויות חברתיות? באנגלית למשל. תודה

09/05/2018 | 17:35 | מאת: יהודית קדם פרידמן MSW

רון היקר אינני מכירה ספר ספציפי אך נראה לי שאם תכתוב ספר למיומנויות חברתיות בגוגל יהיו לכך תוצאות . כדאי לשים לב שיש צורך לתרגל מיומנויות חברתיות ולא להשאר ברמת הקריאה .. אשמח אם תשתף אותנו על המיומנויות שאתה מרגיש שמעניין אותך להתעמק בהם

09/05/2018 | 20:15 | מאת: רון

תודה יהודית אשמח להמלצה ספציפית. מעניין אם קיים באמת ספר של תרגילים ליישום... אני מקווה להתקשר לקבל פרטים מחר על הקבוצה ערב נעים

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים