המוצרים של ביוקר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

24/07/2011 | 12:59 | מאת: רחליי

היי שלום רב אני הנני משמשת בביו פימייל ובשמן אורגנו בפראי עקב קנדידה בצואה ובנרתיק שנמצא,,,,,,, אך הומלץ לי לעבור למוצרים של הביוקר עקב רמות גבוההות של קנדידה,, יש המלצה כלשהיא? ולמה הם כ"כ יקרים כ3000 ש"ח לטיפול של 3 חודשים? תודה

25/07/2011 | 14:54 | מאת: זוהר סער

רחלי שלום רב, טיפול בקנדידה הינו ארוך ויכול לקחת שלושה חודשים ויותר. הטיפול כולל שמירה על תזונה תואמת קנדידה ונטילת תוספי תזונה כפי שציינת. תוספים אלה ידועים כיעילים במצב של קנדידה ולכן אני ממליצה לך להיעזר בסבלנות. איני בקיאה במוצרים של ביוקאר. אני ממליצה לך לפנות ישירות לחברה על מנת שתוכלי לקבל הסבר מפורט. בהצלחה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה