מבולבלת

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/07/2011 | 16:21 | מאת: שירה

שלום,אני בת 28 נשואה 3 שנים ועדיין ללא ילדים.אובחנה אצלי הימצאות של החיידק הליקובקטר והומלץ לי (ע"י רופאת המשפחה)ליטול 3 סוגים(!!!)של אנטיביוטיקה.אני נמנעת באופן קבע מכל תרופה קונבנציונלית חוץ מאלטרוקסין שאני חייבת לקחת,השאלה שלי-יש טיפול אחר לחיידק והאם יכול להיות שהוא הסיבה שלא מצליחים עד עכשיו להיכנס להריון? בתודה מראש,שירה

11/07/2011 | 10:02 | מאת: זוהר סער

שירה שלום, הליקובקטור פילורי הינו חיידק גראם שלילי אשר חי ברירית הקיבה והתריסריון ומחליש את עמידות הקיבה לסביבתה החומצית. חיידק זה הינו גורם חשוב להתפתחות דלקות וכיבים בתריסריון ובקיבה. כיוון שהחיידק עמיד יחסית לאנטיביוטיקה, מטפלים בו בשילוב של שניים ואף שלושה סוגי אנטיביוטיקה , ולרוב מוסיפים תרופה נוגדת חומציות. האופציה הטבעית לטיפול בהליקובקטור הינה בעזרת שלושה תוספים: 1.התוסף "שמן אורגנו פראי" של חברת סולגאר. מחקרים מוכיחים באופן חד משמעי כי לשמן אורגנו פראי השפעה יעילה כמו זו של אנטיביוטיקה והוא מהווה טיפול יעיל כנגד חיידקים ובהם חיידק ההליקובקטור הפילורי. אופן השימוש: 3 כמוסות ליום, עם הארוחה. לקריאה על כמוסות שמן אורגנו: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=290&sng=1 אין להשתמש במוצר זה בהריון. 2. "ביו 25" - פורמולה חדשנית המכילה 11 זנים שונים של חיידקים פרוביוטים פטנטים ולמעלה מ-25 מיליארד חיידקים פעילים בכל כמוסה. אופן השימוש: כמוסה 1 ליום עם הארוחה. לקריאה על המוצר: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=153&ArticleID=253 3. חמוציות+ ויטמין C - הפרואנטוציאנידינים בחמוציות מפריעים לקישור מרכיבים ספציפיים המצויים על-גבי מעטפת החיידק לתאי הרירית ועוזרים למגר אותו. אופן השימוש: 2 כמוסות ביום, עם הארוחה. לקריאה על המוצר: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=176&ArticleID=141&sng=1 יש להרחיק את התוספים כשעתיים מתרופות המרשם. לגביי חיידק ההליקובקטור והקשר להריון, לא ידוע לי על השפעת החיידק על פוריות או כניסה להריון, מה גם שישנן נשים בהריון שסובלות ממנו. בהצלחה, זוהר סער

11/07/2011 | 12:18 | מאת: שירה

תודה רבה שהשבת לי-עזרת לי מאוד.השאלה שלי-האם אני צריכה להקפיד על תפריט מסויים להצלחת הטיפול או בעצם מותר לי לאכול הכל?עליי לציין שהמשקל שלי הוא בסה"כ 38 ק"ג-כן,אני יודעת,זה נחשב תת תזונה ובלה בלה בלה...לצאת מהלחץ-עשיתי כל מה שאפשר כדי להשמין ושום דבר לא עוזר,זה גנים (מאמא ואבא) ןבע"ה כנראה שאני אשמין רק אחרי הלידות-כמו אמא. תודה מראש וסליחה על האורך,שירה

מנהל פורום תוספי תזונה