תוספי תזונה לספורטאים - גיינר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

18/08/2013 | 12:41 | מאת: גבי

בני מתאמן מספר פעמים בשבוע בחדר כושר. בעצת המאמן הוא התחיל להשתמש בתוסף תזונה גיינר מסוג: Mass muscle gainer Elite Labs usa ולוקח ממנו 2 כפות פעמיים ביום. היש סכנות בתוסף זה ובתוספים בכלל? (בני אינו שמן) האם יש בהם תועלת כל שהיא? (בעבר השתמש בתוסף חלבון ממי גבינה)

29/06/2018 | 19:24 | מאת: תלוי

תלוי בארוחות שלך. אני אישית לא אוהב תוספים שהם לא טבעוניים רק מהסיבה שהם לא נספגים ממש טוב. בנוסף הסכנה של צריכת חלבון רבה היא אי ספיקת כליות. יש היום דברים יותר מתקדמים, גיינר זה מיושן

מנהל פורום תוספי תזונה