יש מישהו שעונה כאן?

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/08/2013 | 08:27 | מאת: מאירה

גם אני חברה בפורום נפגעי האלטרוקסין. גם אני,כמו רבים בפורום,התחלתי דיאטת פולי קפה ירוק(100% טבעי ואורגני).רזיתי עד כה כ-5 ק"ג (כבר בחודש הראשון). אני רוצה להמשיך בדיאטה עד שאוריד את כל 22 הק"ג שהעלתי בגלל האלטרוקסין הרעיל.אני סובלת מהשימוטו ומאוזנת בעזרת יוטירוקס.האם לדעתך אינני יכולה להמשיך בדיאטה זו?

29/06/2018 | 19:28 | מאת: להקשיב לגוף

חשוב להקשיב לגוף ואיך הוא מגיב לתוספים מסויימים. היום יש תוספים שמכילים ערך תזונתי של ארוחה מגוונת ובעלי פחות קלוריות, כך שהרבה מעידים על ירידה של עד 40 קילו (ממי שאני מכיר)

מנהל פורום תוספי תזונה