פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

30/06/2011 | 11:57 | מאת: פטריה בנרתיק

שלום רב , אני שוהה בחו"ל באפריקה , ובימים האחרונים אני מרגישה גרד ונפיחות באיזור הנרתיק , הייתי ממש שמחה למרוח אגיסטן רק שלצערי לא הבאתי איתי . האם אוכל לאתר תרופה זו בחו"ל ? או שמא ישנם תחליפים אוניברסלים אותם אוכל לרכוש בבית מרקחת כאן ?? תודה מראש

03/07/2011 | 16:28 | מאת: זוהר סער

שלום לך, להלן קישור לאיתור מוצרי סולגאר בעולם: http://www.solgar.com/SolgarWorldwide.htm לטיפול במצבך תוכלי לרכוש שמן אורגנו פראי ופרוביוטיקה מסוג מולטי ביליון דופילוס,שניהם של חברת סולגאר. נוסחת מולטי-ביליון-דופילוס מתקדמת מספקת ארבעה זנים של חיידקים ידידותיים: ל.אסידופילוס, ב.לקטיס, ל.פאראקסי ול.רמנוסוס (LGG), במינון של חמישה מיליארד חיידקים פעילים, המוגנים בפטנט בכל כמוסה. המוצר יעיל כטיפול בקנדידה. ניתן להחדיר כמוסה 1 לנרתיק לפני השינה. בנוסף אני ממליצה לך על 2 כמוסות לבליעה עם הארוחה. כמו כן אני ממליצה לך להוסיף כמוסות שמן אורגנו פראי של חברת סולגאר. מחקרים מוכיחים באופן חד משמעי כי לשמן האורגנו הפראי השפעה יעילה כמו זו של אנטיביוטיקה והוא מהווה טיפול יעיל כנגד חיידקים,טיפילים ופטריות. אופן שימוש : 2 כמוסות ביום , עם הארוחות. לקריאה על כמוסות שמן אורגנו: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=290&sng=1 בנוסף אני ממליצה לך לעשות אמבטיה עם שמן רוזמרין. טפטפי לאמבטיה מלאה 10-15 טיפות של שמן רוזמרין ושבי במים כ-20 דקות. בצעי זאת אחת ליום . אופציה נוספת היא להעזר בשמן עץ התה. שמן עץ התה נמצא במוצרים טבעיים הומיאופטיים רבים לטיפול בגירוד נרתיקי כתוצאה מקנדידה . עם זאת, לא רצוי להשתמש בשמן עץ התה כפי שהוא, בצורתו הטהורה.ניתן לערבב ביחס של כף שמן זית (איכותי) עם 2 טיפות שמן עץ התה ולמרוח את התערובת על הנרתיק. רפואה שלמה ובהצלחה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה