מיואשת כבר מהמצב!!!

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/06/2011 | 15:25 | מאת: יסקה

שלום רב, אני סובלת כבר המון שנים מפטריות כרוניות בנרתיק לרוב קנדידה אבל לפעמים זה גם טריכומנס ועוד.בכל פעם שאני חוטפת את הפטרייה אני רצה לרופא מקבלת טיפול של נרות משות כדורים,ואחרי חודש זה שוב חוזר!! רציתי לשאול איך יכול להיות שבזמן ההריון לא הייתה לי פטרייה אפילו לא פעם אחת,ולעומת זאת בשאר הזמן אני סובלת מפטריה כמעט כל חודש ואפילו יותר,? דבר נוסף, מצאתי באינטרנט מרכז שנקרא קנדידה סנטר ישראל שמשלב ין רפואה קונבינציונאלית ומשלימה, האם זה ידוע כמשהו אמין ושווה את הכסף? תודה מראש, יסקה

27/06/2011 | 09:55 | מאת: זוהר סער

יסקה שלום, טיפול בפטריית הקנדידה הינו טיפול ארוך ורב מערכתי. ייתכן שהטיפול המקומי שאת מקבלת בכל פעם שהפטריה חוזרת, אינו מספיק. דווקא בהריון ישנה שכיחות גבוהה יותר של הדלקת, עקב חומציות נמוכה בשל השפעת הורמוני ההריון. כמו כן, מצבי לחץ נפשי, דיכאון וחרדה מביאים כנראה להחמרת תופעות הדלקת. איני יודעת את הסיבה לאי הופעת הפטריה בזמן ההריון . יחד עם זאת, ייתכן והדבר נבע מירידה בתדירות יחסי המין. אני ממליצה לך על טיפול רחב יותר הכולל תפריט תזונה , תוספי תזונה ופעילות גופנית. איני מכירה באופן אישי את המרכז "קנדידה סנטר" אך השילוב בין הרפואה הקונבנציונאלית לרפואה משלימה יכול להוות טיפול יעיל עבורך. הסתכלי בתשובתי הקודמת לגביי השאלה "קנדידה בנרתיק"- שם מפורטת התזונה המתאימה והתוספים. לגביי הטפיל טריכומונס, הוא גורם לדלקת דרכי המין באשה ובגבר ומועבר בעיקר באמצעות יחסי מין. דלקת הטריכומונס אינה עוברת מעצמה ומחייבת טיפול רפואי . טיפול לאשה בלבד אינו יעיל, כיוון שהדלקת עלולה לחזור ולהופיע לאחר קיום יחסי מין עם גבר הנגוע בטפיל. על כן, על הטיפול הרפואי לכלול את כל השותפים לקיום יחסי מין במשך החודש האחרון. רפואה שלמה, זוהר סער

10/07/2011 | 16:41 | מאת: שירה

שלום,זאת הודעה לכל מי שחולה בקנדידה-לא להגיע לקנדידה סנטר לא בחיפה ולא בתל -אביב!אני הייתי "מטופלת"אצלם ויצא לי מזה רק עוגמת נפש-הוצאתי על התרופות כמעט שלושת אלפים ש"ח ולא היה שום שינוי מה עוד שבסוף התברר שהאבחנה של הרופאה שם לא היה נכון ובכלל זה חיידק אחר ולא קנדידה ,בקיצור-"הרופאה" הזאת היא לא רופאה בכלל ,היא רק יודעת לסחוט כסף מאנשים ללא שום תמורה! ומי שלצערנו כבר נפל בפח-לברוח משם כמה שיותר מהר וללכת לרופאים שיש להם תעודות ושהם יודעים מה הם עושים ולא משחקים בבריאות של אנשים שגם ככה סובלים!

מנהל פורום תוספי תזונה