טיפול נגד תולעים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

03/05/2013 | 19:43 | מאת: ליאת

שלום רב, רכשתי Fresh Green Black Walnut Wormwood Complex של חברת NOWלטיפול נגד תולעים. אבקש לדעת מהו המינון ומשך זמן הטיפול המתאים עבור ילדים, האחד בגיל שנתיים והשני בגיל חמש. בנוסף אבקש לדעת מהו המינון ומשך זמן הטיפול עבור מבוגר. לאחר כמה זמן מסיום הטיפול כדאי לקחת שוב כטיפול תחזוקה. תודה מראש.

שלום ליאת, נושא זה אינו בתחומי, איני מכירה את המוצר שציינת. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה