אפשר להגן על העור?

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

30/04/2013 | 13:04 | מאת: בר

היית ממליצה על שימוש בתוספי תזונה כהגנה על העור במיוחד בתקופת הקיץ? יש משהו כזה?

01/05/2013 | 09:24 | מאת: יערה

בקיץ אפשר להגן על העור בכמה דרכים ולדעתי עדיף לשלב את כולם כי תוספי מזון לבד לא יגנו לחלוטין על העור. אני באופן אישי לוקחת על בסיס קבוע את הפיקנוגנול של סולגאר שמגן מפני נזקי השמש ובמקביל גם שומר על לחות העור אבל בנוסף אני מקפידה למרוח יום יום קרם הגנה (קרם לחות שמשלב קרם הגנה) לפני שאני יוצאת מהבית, אם אני יודעת שאהיה בחוץ אני אקח איתי כובע עם שוליים רחבים וכמובן שותה המון מים (מסתובבת עם בקבוק תמיד!) - אז לשאלתך, יש תוספים כאלו אבל השמירה על העור צריכה להיעשות גם מבפנים וגם מבחוץ :)

מנהל פורום תוספי תזונה