תוספי מזון ותרופות

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/04/2013 | 20:56 | מאת: ארז

שלום אני בן 48 לוקח כדור ללחץ דם בבוקר ובערב וכדור לכולסטרול. במקביל אני לוקח Q10, כורכום וכדור של מאקה ומנזיום בלילה. איך מומלץ לקחת את התוספים עם\בלי אוכל וכמה מרווח זמן בין התרופות והתוספים. תודה.

שלום ארז, יש לקחת את תוספי התזונה לאחר האוכל בכדי שהספיגה תהיה יעילה יותר. איני יודעת להנחות בנוגע לתוסף המאקה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה