שימוש שיגרתי באבקת חלבון whey

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

16/04/2013 | 17:50 | מאת: א

אני בן 27, שוקל 67 ק"ג, ועושה פעילות ספורטיבית מתונה. מכיוון שאיני צורך הרבה חלבונים (כ50 גרם ממוצע ביום) ואני רוצה להשתמש בתוסף של אבקת חלבון whey. האם יש מגבלות לכמות החלבון הנ"ל שניתן לצרוך? אני מעוניין להגיע לכמות של 120 גרם חלבון ליום (בסה"כ). והאם יש דרך לגרום לספיגה שלו להיות יותר אפקטיבית? רוב תודות

שלום, מאחר וציינת שאתה עוסק בפעילות ספורטיבית מתונה, אין צורך להגיע ל-120 גרם חלבון ליום. 80-100 גרם חלבון ליום יספיקו(1.2-1.5 גרם חלבון לק"ג משקל גוף מומלצים לספורטאים מקצועיים). מומלץ להוסיף חלבון ממזונות אך אין בעיה עם צריכת אבקת חלבון. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה