אומגה 3

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/04/2013 | 19:38 | מאת: עודד

האם מותר לקחת באותו יום גם אומגה 3 וגם בייבי אספירין (81 מ"ג)? אם כן- מה הכמות המומלצת? האם יש סכנות או תופעות לוואי לאומגה 3?

שלום עודד, לא מומלץ לשלב נטילת אספירין עם אומגה 3. הסיבה היא שלאומגה 3 יש השפעה נוגדת קרישיות, ובשילוב עם תרופות נוגדות קרישה (מדללי דם למיניהם) ההשפעה עשויה להיות מוגברת ולהוביל לדימומים. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה