לציטין סויה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

07/04/2013 | 20:48 | מאת: אורית

שלום, אני רגישה למוצרי סויה, באופן שאכילתם גורם לי לשיבוש הורמונלי. שאלתי היא האם תוסף של לציטין סויה מתנהג כמו הסויה עצמה מבחינת הפיטואסטרוגנים ויכול גם לגרום אצלי לאותה תופעה? תודה מראש

שלום אורית, לציטין סויה אכן מכיל אסטרוגן. לכן אני ממליצה להימנע במידה וקיימת רגישות. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה