פוספטידיל סרין,

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

04/04/2013 | 19:45 | מאת: נינה

האם לקיחת התוסף פוספטידיל סרין, תפריע - אני לוקחת כל ערב 10 מ"ג זוכור ו- 82 מ"ג אספירין? מהי הכמות המומלצת למניעת פרקינסון (אבי היה חולה בזה)? האם יש ידע בקשר לפוספטידיל סרין, ואלצהיימר? תודה רבה!

שלום נינה לא מתואר בספרות נזק של שילוב התוסף עם התרופות שציינת. קיימת השערה שפוספטידיל סרין טוב לפעילות המוח ולכן גם בעל השפעה על התפתחות האלצהיימר, אבל אין מחקרים מבוססים על בני אדם. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

10/04/2013 | 12:05 | מאת: דן

ממליצים למפתחי גוף לקחת פוספוטידיל סרין לפני האימון כי הוא מוריד רמת קורטיזול...עד כמה זה נכון? תודה דן

מנהל פורום תוספי תזונה