שמן זרעי דלעת

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

04/04/2013 | 18:34 | מאת: דן

שלום גלי שמן זרעי דלעת עשיר בפיטוסטרולים ? כמה לצרוך ביןם .כפית? כף? השמן עשיר בקרוטונואידים,עם השפעה ספציפית טובה על הפרוסטטה..נכון? הקרוטונןאידים אוהבים חימום.האם רצוי לחממם שמן זה עד רמה של טיגון או עד בישול,אם בכלל? תודה מראש דן

שלום דן, שמן זרעי הדלעת עשיר בקרטנואידים ובויטמין E, ואכן בעל השפעה מיטיבה על בלוטת הערמונית. אין צורך בבישול/ טיגון. הטיגון והבישול מומלצים במוצרים כגון גזר וירקות אחרים, במטרה לשחרר את השמן מדפנות התאים הצמחיים. במקרה של שמן שכבר מוצה, אין צורך לחמם אותו, החימום עלול להגביר נזק חמצוני לקרוטנואידים וויטמין E. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

10/04/2013 | 12:00 | מאת: דן

ומה בקשר לפיטוסרולים? שמן זה ידוע בעיקר כעשיר בהם...האם זה נכון. תודה דן

מנהל פורום תוספי תזונה