טיפול אחר לקנדידה ?

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/03/2011 | 07:59 | מאת: ליבי

האם יש טיפול אחר לקנדידה ? אגיסטן, מפלקטונל, טריקן, דקטרין, לא עוזרים ואני ממש מיואשת מה עוד אפשר לעשות ?

29/03/2011 | 10:43 | מאת: זוהר סער

ליבי שלום רב, לעיתים נטילת תרופות לטיפול בזיהום בקטריאלי או למניעת קנדידה, נכשלת. חשוב לזכור שמקור הזיהום הוא במערכת העיכול. לכן יש לשלב טיפול סיסטמטי (דרך הפה), יחד עם טיפול מקומי, לקבלת תוצאות טובות, ובעיקר למניעת הישנות הבעיה. ראי את המלצותי לגולשת מרי בנוגע לטיפול הכולל בקנדידה. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בהצלחה, עדי ישראל

מנהל פורום תוספי תזונה