זיפרקסה ותוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

18/03/2013 | 16:07 | מאת: גלעד

אני לוקח זיפרקסה 5 מ"ג האם אפשר לקחת בנוסף אומגה 3 MAX ו B REST קומפלקס ויטאמין B+C? ומה הזמן בין לקיחת זיפרקסה לתוספים???, המון תודה

שלום גלעד, איני מכירה מספיק את האינטאקציה של התרופה הספיציפית. ממליצה לך להיוועץ עם רוקח. בינתיים, בשביל להיות על הצד הבטוח, הפרד בין נטילת התרופה לנטילת התוספים (בוקר וערב). בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה