אפדרין וג'ינסנג

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

12/03/2013 | 16:44 | מאת: ספורטאי

לאחרונה התחלתי להשתמש בכדור המכיל אפדרין , אני משתמש בו בזהירות רבה ומודע להשלכות. וכן התחלתי להשתמש גם בג'ינסנג הקוריאני. המטרה שלי היא הגברת המרץ באימונים בעיקר. את הכדור הנ"ל אני נוטל רק לפני אימון ולא בימים שאין אימון.. שאלתי היא אם יש בעיה לשלב את הכדור המכיל בתוכו אפדרין (הכדור אינו כדור אפדרין טהור) לבין הג'ינסנג הקוריאני ששניהם הם ממריצים. תודה.

שלום, איני בקיאה באינראקציה בין האפנדרין לתוספי תזונה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה