תוספי חיידקים-טובים...

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

04/03/2013 | 10:22 | מאת: עדנה

שלום רב,אני בת73,כחודש וחצי אחרי התקפ דיברטיקוליטיס וחוזרת שוב למאכלים עם ירקות,פירות ונזהרת מגרעינים והבינותי שגם פשתן טחון שבעבר שמתי על יוגורט וכו' אסור לי(?) אולי תוכלי לענות לי האם גם לחם\חלה\עוגיות עם קצת שומשום אסור? זה כמו גרעינים??? ושאלה נוספת האם עלי לקנות ולקחת תוסף מזון של חיידקים-טובים אין לי מושג איך זה נקרא ואשמח אם תמליצי במידה ורצוי שאקח. ( מאז ההתקף שטופל בבי'ח ואח'כ בבית עם כמויות של אנטיבי' נהייתי פחדנית מאוכל ) תודה רבה עדנה

שלום עדנה, בעת רגיעה, כאשר אין התקף יש לצרוך מזונות עשירים בסיבים כמו פירות, ירקות ודגנים מלאים. עדיף להימנע ממזונות שעלולים להיכנס לסעיפים במעי. מאוד מומלץ לצרוך פרוביוטיקה שמותאמת לדיברטיקולוזיס. מטרת הפרוביוטיקה היא לשפר את פלורת המעי (אוכלוסיית החיידקים הטובים במעי) ולהאריך את תקופת הרגיעה. פראנה מציעה הרכב שמותאם לפי המצב הרפואי, את מוזמנת לפנות לקבל פרטים נוספים. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה